Са великим задовољством вас позивамо на окупљање свих организација и неформалних група које су у претходним годинама биле део Зеленог инкубатора. Догађај Зелени сусрети – Изађи на зелену грану организујемо у петак, 17. јуна у Музеју афричке уметности у Београду са почетком у 11 часова.

Изађи на зелену грану

За сада, важно нам је да у својим календарима резервишете 17. јун за поновни сусрет и упознавање са представницима/цама више од 40 организација и неформалних група.

Молимо вас да свој долазак потврдите најкасније до петка, 3. јуна пријавом преко ОВОГ линка.

У оквиру догађаја ће бити организовани и Зелени разговори (WorldCafe), на којима ћемо имати прилике да разговарамо о Коалицији 27 и Зеленим картама, циркуларној економији, енергетској транзицији и заштити ваздуха, активизму у локалним заједницама и климатским променама, као и биодиверзитету.

Након овог дела, имаћете могућност да учествујете на мини сајму и да другим организацијама и неформалним групама представите своју организацију и локалну заједницу из које долазите.

Осим вас, догађај ће окупити представнике/це Делегације Европске уније, представнике/це Министарства заштите животе средине, Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијаог, представнике/це пословног секора и донаторске заједнице.

Биће нам драго да се сви окупимо на једном месту и проведемо поподне у доброј атмосфери, размени идеја и дружењу!

Додатне информације: Услед ограничених капацитета, дозвољено је учешће по двоје представника/ца из сваке организације.

Трошкови превоза ће вам бити рефундирани било да долазите аутом или аутобусом, а уколико неко од вас долази из градова и места који су удаљени од Београда може да рачуна на обезбеђен смештај.

Не заборавите да свој долазак потврдите најкасније до петка, 3. јуна пријавом преко ОВОГ линка.

Leave a comment