Чека те место у нашој породици, пожури! Хеј ти млада особо, баш ти, слушај сјајне вести! Организација “Покрени се млади” објављује један позив. Мислимо да нам је породица мала па зато отварамо пријаве да се проширимо. Уколико имаш између 15 и 30 година и налазиш се на територији Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе, Македоније или једноставно разумеш језике на Балкану (српски, босански, хрватски и сл.), слободно напиши пријаву како би ушао у нашу породицу.

Чека те место у нашој породици, пожури!

Чека те место у нашој породици!

Желиш да мењаш ствари и свет? Покрени се! Придружи нам се! Наша организација отвара пријаве за регрутацију, па тако изволи и заузми место у нашој породици! Особине које би требало да поседујеш су: способност за тимски рад, одговорност, креативност, спремност за поштовање правила организације и тима за који се пријављујеш, спремност за учење и развијање. Није проблем ако немаш знање, довољно је само да имаш веома снажну мотивацију и наша организација ће се исцимати да заједно са тобом научи неке нове занимљиве ствари!

Линк до пријаве: https://bit.ly/čekamo-te.

Области у којима можеш да се развијаш, тј. за које можеш да се пријавиш су следеће: асистенција Руководству, људски ресурси, надзор и мониторинг, финансије, администрација, сарадње са компанијама и организацијама, односи са јавношћу и маркетинг, истраживање, информационе технологије.

Ко смо ми? Организација “Покрени се млади” је састављена од тима инспиративних и амбициозних младих људи који су вољни да у сваком тренутку пруже своје искуство, знање, али и ресурсе како би помогли вама и организацији да се развијете. Једноставно сви у организацији раде на креирању породице али и сигурно место где ће се свака индивидуа осећати прихваћеном и спремном да јасно и гласно изнесе властито мишљење.

Мисија организације “Покрени се млади” је да креира сигурно, креативно и пријатељски настројено место где млади са Балкана и из Европске Уније, могу да изразе, оснаже и реализују своје идеје кроз програме, програмске линије, пројекте и мрежу организација на тему неформалног образовања, а све у циљу повезивања и напредовања младих на напоменутим просторима.

Наш рад можете пратити путем друштвених мрежа Инстаграм, Facebook или LinkedIn, а за додатне информације и питања можете нам се обратити путем мејла contact@pokrenise-mladi.org или броја телефона +381677231003. Ту смо за тебе и твоје недоумице 24/7, тако да слободно пиши и зови!

Чекамо те да се баш ти придружиш нашој породици!

Извор: Стартуј

Leave a comment