Са великим задовољством вас обавештавамо да ће се седма по реду конференција “Анатомија успеха”, у мало другачијем формату него до сада, и под називом “ФТН Сурвивор” одржати 26. маја 2022. године са почетком у 18 часова, у Свечаној сали Факултета техничких наука у Новом Саду.

Конференција “Анатомија успеха“

Конференција Анатомија успеха

“Анатомија успеха” је конференција коју сваке године традиционално организују мастер студенти Факултета техничких наука, модула Инжењерски маркетинг и мултимедији и на тај начин полажу предмет Маркетинг догађаја.

Ове године смо за студенте нашег Факултета припремили нешто потпуно другачије. “FTN Survivor”је осмишљен као кратак догађај који се састоји од 5 игара у трајању од 2h.

Догађај је подељен у две етапе:

Први део овогодишње “Анатомије успеха” је такмичарски, и дешава се у самом кампусу. У оквиру овог дела ћемо, кроз четири игре, тестирати познавање кампуса, сналажјивост, организацију времена, али и физичку спремност и спретност сваког тима.

Други део представља квиз, и последњу игру, који се одржава у Свечаној сали. Квиз се састоји од 7 области: опште знање и култура, спорт, музика, филм, наука, историја и географија, као и питања о познавању нашег Факултета и Департмана за индустријско инжењерство и менаџмент.

Наша идеја јесте да се овим догађајем сви заједно забавимо, прикажемо шта значи “опстати” на факултету на што занимљивији начин, као и да омогућимо колегама да тестирају себе и своје способности.

Пријаве за конференцију су могуће путем званичног сајта и отворене су до 22. маја.

Због пандемије вируса COVID19, места у публици су ограничена и неопходно је пријавити се и на тај начин обезбедити своје место у публици првог “FTN Survivor-а”. Пријава је могућа попуњавањем кратке форме путем линка.

Овим путем вас позивамо да медијски пропратите први “”FTN Survivor – Анатомија успеха”, који се након две године поново организује уживо, на Факултету техничких наука у Новом Саду.

Више информација о самом догађају можете пронаћи на сајту, као и на Facebook и Инстаграм профилу Анатомије успеха.

Извор: Стартуј

 

Leave a comment