Студентска организација Унија студената ФОН-а, у сарадњи са компанијама Nis i Shoppster, по четврти пут организује Yard Sale. Пројекат се реализује 28, 29. маја у Карбону и 4. јуна.

Yard Sale 2022

Yard Sale је пројекат едукативног и такмичарског карактера, који за циљ има да унапреди способности продаје, пружи могућност ступања у контакт са бројним компанијама и пружи основно знање у презентовању идеја. Овогодишња тема је employer branding који за циљ има да се компаније представе као пожељни послодавци, пронађу одговарајуће кадрове, као и да одржавају и негују задовољство самих запослених. Студенти ће ове године моћи током различитих предавања и радионица да прошире знања из емплоyер брандинга, науче како се решава студија случаја, као и ступе у директан контакт са представницима компанија. Сам пројекат се састоји из два дела:

Yard Education (28. и 29. мај) је прилика да учесници присуствују интерактивним предавањима и радионицама које ће одржати врсни предавачи различитих профила. Другог дана, настављамо са предавањима на тематику employer brandinga и учесницима ће бити представљене студије случаја које задају наши партнери, компаније Nis i Shoppster.  Учесници ће имати 6 дана да осмисле своје решење и начин како ће га представити.

Yard Connection (4. јун) је дан резервисан за одбрану решења студије случаја и проглашење победника, где је главна награда пракса. Новитет од ове године јесте могућност да наши учесници остваре директан контакт са компанијама које ће имати штандове и пружиће прилику заинтересованим делегатима да оставе ЦВ и чују више о раду и самој култури компанија које ће бити присутне.

Учесници се могу пријавити у тиму, који броји четири члана. За оне које немају оформљен тим, обезбеђена је могућност пријаве индивидуално, у пару и у тиму од три особе, а ми ћемо им потом доделити преостале чланове. Ово је одлична прилика за стицање нових познанства и развијање тимског духа. Након овог пројекта, учесници ће стећи вредна искуства у области employer brandinga, употпуниће свој CV и можда своју каријеру започну баш у лидерским компанијама попут Nis-a i Shoppster-a.

Унија студената ФОН-а је организација основана 2016. године са циљем да кроз едукативне и хуманитарне пројекте подстакне хуманост, тимски дух, колегијалност и креативност код младих. Унија подстиче проактивност и омладински активизам студената и свим својим члановима пружа прилику да се усавршавају у областима планирања и организације пројеката, као и пројектног менаџмента током целе године. На годишњем нивоу успешно реализује пет пројеката едукативног и хуманитарног карактера: FON, QUIZ, USF Gaming Fair, Yard Sale, Хуманитарни спортски турнир и Хуманитарно Stand up вече.

Пријаве су отворене од 12. маја и трају до 22. маја, а број пријава је ограничен! Пројекат Yard Sale је одлична прилика за све оне који желе да унапреде своје вештине, буду у центру дешавања и опробају се у једној новој улози.

За све додатне информације можете посетити facebook, instagram или linkedin профил Унија студената ФОН-а.

Leave a comment