Хеј ти!

Желиш да развијеш свој потенцијал у једној од IT сфера?

Научиш нове технологије или се упознаш са понудом послова и пракси?

Онда је ово права прилика за тебе!

Отвори врата својој IT каријери!

Отвори врата својој IT каријери!

 

 

 

 

 

На Факултету организационих наука, 14. и 15. маја организује се велика ИТ конференција под називом ОpenIT. Али не брини, уколико ниси из Београда конференцију можеш пратити онлине.

Шеснаесту годину за редом, организација АIESEC припрема пројекат за студенте како би проширили своје знање и упознали IT компаније у Србији.

Ове године можеш пратити радионице из следећих тема:

  • IT Трендови;
  • Artificial Intelligence;
  • Cyber Security;
  • IT Project Management;
  • Biz Tech;
  • Game Development.

Прилике на догађају:
Радионице – Простор да видиш практичну примену свега наученог на факултету, као и да упознаш још неке технологије које ћеш сутра користити на послу.
Powertalk – Простор на ком ћеш моћи да чујеш приче успешних људи из света IT-а и добијеш савете за свој даљи рад. Међу нашим говорницима су оснивачи успешних ИТ компанија и стартуп-а, људи чије сте патенте можда несвесно користили, као и људи који се труде да побољшају IT индустрију у Србији.
Company rooms – Место где можеш да закорачиш у своју будућност.
Ово је простор да разговараш са нашим партнерима о позицијама за праксу и посао које отварају, као и да сазнаш све што те занима о њиховим компанијама генерално. Ове године имаћеш прилику да разговараш са представницима 13 IT компанија!

Networking time (коктел завршнице)

Уколико још нешто желиш да питаш наше говорнике и партнере, ово је прилика да са њима уз чашу вина попричаш о било чему. Можда баш тада пронађеш свог ментора!

Линк ка пријави

Извор: Стартуј

 

 

 

 

Leave a comment