У петак, 6. маја од 21h у Омладинском центру ЦК13 ће се одржати концерт бенда:

  • Nataleé

Београдски састав Nataleé настао је у децембру 2018. године, а убрзо потом уследио је њихов први јавни наступ. Бенд је окупила музичарка Наталија Рајковић, која је своју каријеру започела као кантауторка.

Да ли си заинтересован за концерт?

 

 

 

 

 

Поред многобројних самосталних концерата у Београду, Nataleé бенд је 2019. године учествовао на телевизијском такмичењу “Bunt Rok Festival” где је промовисао нову песму “Први план“ и са њом освојио друго место.

Исте године, током лета, бенд Nataleé учествује на фестивалима “Beer fest”, “Rock Village”, “Outhide”,”Ваљевски фестивал филма” и “San Derven”.

Састав чију основу чине Наталија Рајковић (главни вокал и ритам гитара), Бранислав Драговић (диск џокеј, скреч, ритам машина), Александар Дервишевић (бас гитара) и Никола Буровић (соло гитара) комплетиран је непосредно пред учешће на манифестацији “БАРФ” новим члановима: Луна Шкопеља (бек вокал и клавијатура), Душан Муришић (трубач) и Андрија Петровић (тромбон).

Почетком 2020. године Наталија Рајковић потписује уговор са издавачком кућом “Glitch Records” и објављује свој први сингл “Бебо“. Захваљујући одличној сарадњи између аутора, интерпретатора и издавача објављују још једну ливе верзију песме “Бебо” и на истом наступу по први пут обелодањују пројекат “Освести се / Ћао“.

Током пандемије корона вируса, бенд је вредно радио на свом албуму првенцу под називом “ОСВЕСТИ СЕ”, који је објављен у децембру 2021. за издавачку кућу ““Glitch Records”. Албум садржи осам нумера и једну бонус песму.

Оно што овај састав издваја јесте карактеристичност “live loop performance” концепта, који подразумева да се звук на сваком од концерата мења, те музичарима даје извесну слободу и велики простор за импровизацију.

Цена карте за овај концерт је 400 динара.

Leave a comment