Пријаве за тренинг SkillUp су отворене! Тренинг се састоји од четири двочасовне онлајн радионице. Прва ће се фокусирати на искуство у аплицирању за Ерасмус Мундус стипендије, друга на писање биографије и мотивационог писма, трећа на писање пројеката, а четврта на предузетништво. Радионице ће се одржати на српском језику, 12, 13, 16. и 17. маја 2022, од 18 до 20h. Пријаве трају до попуне места, а најкасније до 8. маја, 23:59.

Пријави се на тренинг!

 

 

Тренинг SkillUp је јединствени онлајн менторски програм који потенцијалним Еразмус+ кандидатима и тренутним Еразмус+ студентима пружа прилику да уче од искусних бивших студената и чланова WBAA заједнице. Ментори ће у оквиру тренинга са студентима радити на развоју вештина писања пројеката и ангажовањима у истим, на бољој презентацији рада учесника, а осврнуће се и на неговање предузетничког духа међу младима. Кроз овај програм и четири предвиђене радионице, учесници ће имати прилику да се повежу са три стручњака, лидера из различитих професија. Они ће помоћи полазницима да унапреде практичне вештине и знања, са циљем да повећају своје шансе за учешће у било ком од Еразмус+ програма мобилности или ће помоћи учесницима у њиховом тренутном боравку на неком од универзитета у иностранству.

Ако сте млада особа из Србије, БиХ, Хрватске или Црне Горе, а желели бисте да побољшате своје вештине и радите на сопственом развоју, пријавите се за ову онлајн обуку! Обука ће се одржавати на српском језику и могу се пријавити сви који разумеју језик.

Тренинг ће водити високо квалификовани професионални тренери са доказаним искуством у образовним пројектима и онлајн образовању.

Поступак пријаве: Пријаву можете извршити попуњавањем овог једноставног упитника. Максималан број учесника је 20.

Рок за пријаву: до попуне места, а најкасније 8. мај, 23:59.

Датуми радионица: 12, 13, 16. и 17. мај 2022, од 18 до 20h

Пратите WБАА друштвене мреже и веб страницу за више информација.

Координатор пројекта: Небојша Ратковић, +381693438220,nebojsaratkovic@gmail.com

 

Leave a comment