Факултет техничких наука најбољи на пословној трци Schneider Electric Serbia Business Run у Новом Саду

Серија пословних Schneider Electric Serbia Business Run, у организацији Sportit-а, Бициклистичког клуба Нови Сад (Немања Вајс) и Schneider Electric Serbia Business Run (Ненад Сударов) почела је 7. априла трком на 5 километара и дружењем запослених на Штранду у Новом Саду.
Нови Сад је био центар највећег тим билдинг и најодрживијег спортско-пословног догађаја у Србији. Рекордан број запослених (преко 2000 пријављених) из више од 100 компанија које послују у Новом Саду и шире трчало је на Штранду и Сунчаном кеју. Ексклузивни спонзор трке у Новом Саду била је компанија Монтоп Про – лидер у телекомуникацијама. Најбројнија компанија је била Schneider Electric, поносни покровитељ серије, са чак 417 такмичара која је уједно проглашена и најфит компанијом.
Најбржи тим трке у Новом Саду је Факултет техничких наука Универзитета у Новом Саду, друго место је заузела компанија БригхтМарблес доо, док је треће место заузео тим TTTech Ауто. Најбржи у мушкој конкуренцији био је Душан Крстић са Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду, а најбржа колегиница је Сандра Узелац из компаније Самер.

Илија Иветић прима награду

 

 

 

 

 

Испред Schneider Electric тима, учесник трке и ХР директорка Неда Ланг је о рекордном броју пријављених колега рекла: “Рекордан број пријављених чини нас поносним, јер то је показатељ да је наш заједнички спортски дух управо разлог зашто смо насловни спонзор овог догађаја. Увек ћемо бити присутни у манифестацијама које доприносе зеленијој будућности. То је једино могуће испунити ако у оваквим акцијама учествујемо заједно у што већем броју, инспиришући и остале да негују спортске навике и заједништво, али и водећи рачуна о одрживости.”
Душан Крстић са Факултета техничких наука је поводом победе изјавио: “Факултет је ове године први пут учествовао и посебно ми је драго да смо и победили на највећем спортско-пословном догађају у Србији. Организација је била јако добра, трка је била сјајна, са великим бројем тркача и надам се да ћемо и даље учествовати”.
Најбржа колегиница за пример Сандра Узелац из компаније Самер је рекла: “Било је узбудљиво и доста људи, а и време нас је послужило. Други пут долазим на Business Runу Нови Сад и ово је моја дупла победа.“трк
Такмичењем у трци од 5 километара, али и навијањем и дружењем после трке запослени су показали како се бране боје својих компанија. Осим што су показали своје тркачко умеће, запослени су провели незаборавно време са својим колегама уз тимско фотографисање, пословно умрежавање и журку са колегама из других компанија.
Сцхнеидер Елецтриц Сербиа Бусинесс Рун на трци у Новом Саду показала је прави пример одрживости овакве врсте масовног догађаја. Уз помоћ компаније Schneider Electric лидера у домену одрживости, и других компанија које су подржале зелену иницијативу Бусинесс Рун-а на трци у Новом Саду су коришћени соларни панели који су пружали део енергије за потребе трке, као и соларна клупа за пуњење мобилних телефона и Wi-Fi. Такође пластичне флаше, лименке и картон са трке су рециклирани.
Serbia Business Run традиционално подржавају компаније којима је здрав начин живота и активност запослених једна од суштинских вредности, поред насловног спонзора партнери серије су и Интерспорт, Хербалифе и Есенса. Свака од компанија, поред тога што је стала иза догађаја, њему директно и доприноси кроз занимљиве активације или поклоне за учеснике.
Више потражи ОВДЕ.

Leave a comment