У току је Регионални виртуелни сајам образовања под називом “На који ћеш факс?” Овај пројекат подржан је од Министарства просвете Републике Србије.

Посетите Регионални виртуелни сајам образовања: На који ћеш факс?

Да ли сте чули за виртуелни сајам образовања?

Онлине платформа омогућава свима да се на једноставан и брз начин информишу о факултетима и могућностима за даље школовање. На сајму учествује преко 350 високошколских установа из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Словеније, Северне Македоније и Хрватске.

Посетиоци сајма ће моћи детаљније да добију све информације о упису на основне, мастер и докторске студије, које нуде образовне институције, затим о условима и неопходној документацији за упис, али и изгледу пријемног испита. Такође, матуранти и студенти ће имати прилику да постављају питања, размењују искуства и дискутују о студирању и развоју будуће каријере.

Пројекат је осмишљен како би се помогло младима, да буду адекватно информисани у вези са даљим школовањем и академској будућности, без обзира на њихово место боравишта.

Виртуелни сајам образовања је отворен до 1. октобра. Линк помоћу ког се може приступити дигиталној платформи је nakojicesfaks.com.

Регистрација није неопходна, а улаз је потпуно бесплатан са свих типова мобилних телефона и рачунара са интернет конекцијом.

Очекујемо вас на сајму!

Leave a comment