Универзитет у Београду позива матуранте који ће конкурисати за упис на факултете у његовом саставу да присуствују радионици под називом „Заједно против треме“, коју реализује Центар за развој каријере и саветовање студената у уторак, 19. априла 2022. године у периоду од 15 до 17 часова.

Онлајн радионица за матуранте “Заједно против треме”

Заједно против треме!

Фото: Startuj.com (Shutterstock)

Радионица има за циљ да окупи матуранте којима је потребна подршка због треме коју осећају пред пријемни испит. Садржај радионице обухватиће упознавање са феноменом треме и техникама управљања тремом, размену искустава, оснаживање учесника и подршку. Радионицу ће одржати психолошкиња Милена Рајчевић, координаторка програма каријерне едукације у Центру за развој каријере Универзитета у Београду.

Радионица је бесплатна и намењена је свим заинтересованим матурантима који конкуришу за упис на факултете у саставу Универзитета у Београду. Одржаће се онлајн, путем зум платформе.

Пријављивање за учешће је обавезно, траје до 18. априла у подне и врши се путем формулара.

Број места је ограничен. О статусу своје пријаве, кандидати ће бити обавештени до 18. априла у 16 часова.

Детаљније информације могу се добити путем телефона Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду: 011/ 32 07 415, сваког радног дана у периоду од 9 до 16 часова или путем мејла psiholog@razvojkarijere.bg.ac.rs.

Leave a comment