Серија пословних трка и највећи тим bilding догађај у нашој земљи Schneider Electric Serbia Business Run почиње, у четвртак, 7. априла у Новом Саду. За овим догађајем влада незапамћено интересовање, те је своје учешће потврдило више од 2000 такмичара. Нови Сад Business Run је највећи градски спортско-пословни догађај у овом граду. Током три године организовања, у Новом Саду је учестовало преко 4000 тркача из преко 200 компанија, а ове године оборен је рекорд када је у питању број пријављених тркача.

Највећи тим билдинг догађај у Србији

Schneider Electric, поносни спонзор чувеног маратона у Паризу је постао и партнер овог спортско-пословног догађаја. Спајање светског лидера у одрживости са Serbia Business Run настало је са циљем да ова трка за 5 година постане први највећи спортски догађај у региону који је потпуно одржив. Овај амбициозни циљ биће постигнут постепеним увођењем иновативних технолошких решења попут соларних панела, рециклажног система на свакој трци.
У организацији Бициклистичког клуба Нови Сад (Немања Вајс) и Alma Mons Pro Aktiv-a (Ненад Сударов), за три дана очекује нас највећи тим билдинг догађај у земљи, баш на Светски дан здравља. Пословна трка ће бити одржана на Штранду са почетком у 18 часова, а ексклузивни спонзор трке у Новом Саду је компанија Монтоп Про – лидер у телекомуникацијама.
Овогодишња трка ће запосленима послужити за дружење на отвореном, где ће у опуштеној атмосфери, после напорног радног дана провести квалитетно време са својим колегама. Овај јединствен спортско пословни догађај већ је привукао на хиљаде запослених широм Србије. Организатори истичу да је циљ догађаја да се скрене пажња на важност бављења физичком активношћу запослених.
У Serbia Business Run трци учествују запослени из компанија, удружења, јавних предузећа, школа и факултета и других организација, без ограничења пола и максималног броја учесника. Сваку компанију представља један компанијски тим. За тимски пласман потребно је минимум 3 учесника, а уколико компанија има само 1 представника, он/она се такмичи у индивидуалном пласману. И ове године запослене очекује богат стартни пакет, а након истрчаних или исходаних 5 км биће одржана After Work & Run журка.
Компаније и њихови запослени се такмиче у следећим категоријама: Најбржи тим (најбоље збирно време прва три тркача у тиму), НајФИТ компанија – компанија са највише тркача, Најбржи колега и Најбржа колегиница. Најбоље очекују пехари као и робне награде партнера.
Идеја Serbia Business Run спортско-пословног догађаја јесте ширење свести о здрављу и здравим животним стиловима кроз трчање као идеалном начину рекреације. До сада је на догађајима учествовало преко 750 компанија и 16.000 запослених.
Serbia Business Run традиционално подржавају компаније којима је здрав начин живота и активност запослених једна од суштинских вредности, поред насловног спонзора партнери догађаја су и Intersport, Aqua Viva, Herbalife i Esensa. Свака од компанија, поред тога што је стала иза догађаја, њему директно и доприноси кроз занимљиве активације или поклоне за учеснике.

Leave a comment