People & People Вас позива на један од многих тренинга меких вештина које нудимо, овог пута на тему вештине јавног наступа. Уколико желите да усавршите вештине јавног наступа или да се присетите како је то говорити пред публиком, овај тренинг је право место за Вас. Такође, тренинг може да буде и одлична вежба онима који су се под утицајем пандемије и бројних онлајн активности одвикли од држања говора пред публиком или онима који се припремају за неки јавни наступ у будућности.
Током догађаја ћете имати прилику да говорите пред публиком у сигурном и контролисаном окружењу, користећи најсавременију технологију која омогућава учење до четири пута брже од класичног фронталног облика рада. Које су још предности ове методе прочитајте на нашем сајту.

Да ли бисте опробали своје вештине користећи виртуелну реалност?

Шта ћете добити током тренинга?
– Јединствено искуство коришћења виртуелне реалности у циљу усавршавања својих вештина и реалистичност у погледу изазваних емоција.
– Индивидуално израђен извештај који садржи:
– Информације о био-сензорном одговору и стању Вашег организма током излагања дражима
– Топлотну мапу – дводимензионално и визуелно представљање података о томе на којим деловима виртуелног окружења сте највише задржавали поглед и пажњу – Мишљење нашег висококвалификованог тима о аспектима јавног наступа на којима треба да радите
– Прилику да научите како да реагујете на ометаче којима ћете бити изложени у виртуелном окружењу.
– Знање о техникама које ће Вам помоћи да одговорите на свако питање постављено од стране публике, чак и оно незгодно.
– Сваки учесник добија ваучер за 10% попуста за било који следећи тренинг по избору који будемо организовали.
– Сертификат о похађаном тренингу.
Начин пријаве:
Пријаве за тренинг трају од 1. априла 2022. до попуне места, а најкасније до 12. априла. Број учесника је ограничен. Тренинг ће бити одржан 16. априла 2022. године од 10 до 16h у Палати Београђанка, у просторијама Института за модерно образовање. Током тренинга свим учесницима су обезбеђене две кафе паузе и ручак. За сва питања нам се можете обратити мејлом на info@peopleandpeople.rs или телефоном на +381693438220. Детаљније о тренингу можете прочитати на сајту, а формулар за пријаву је доступан на овом линку.
Цена: 240 евра у динарској противвредности, по средњем курсу НБС на дан уплате, према упутствима које ће учесници добити након пријаве.
Не замишљајте будућност, гледајте у њу!

 

Leave a comment