Бициклистички клуб Нови Сад, организатор претходног Европског првенства у планинском бициклизму, о којем се и даље прича широм Европе, доноси суграђанима нове спортске активности које ће улепшати ово пролеће како најмлађим, тако и одраслим Новосађанима.

Бициклистики клуб Нови Сад 

Први у низу спортских догађаја односи се на бициклистичку едукацију и трку гуралица за најмлађе која ће бити одржана 26. марта у 12 часова у Лиманском парку у Новом Саду под покровитељством компаније Монтоп Про. Тада ће наши најмлађи спортисти имати прилику да се опробају у забавном такмичењу уз полигон спретности, које ће најбољима донети интересантне награде. Пријаве такмичара вршиће се на лицу места.
Већ 7. априла, у организацији Бициклистичког клуба Нови Сад (Немања Вајс) и Алма Монс Про Актив-а (Ненад Сударов), очекује нас највећи тим билдинг догађај у земљи –
Schneider electric Serbia Business Run. Баш на Светски дан здравља, више од 1000 такмичара, запослених из бројних компанија трчаће на највећем догађају овог типа до сада, под називом Нови Сад Business Run. Пословна трка ће бити одржана на Штранду са почетком у 18 часова. Пријаве су у току, те до 24. марта можете пријавити своју екипу/фирму по нижој цени путем сајтаhttps://serbiabusinessrun.com/novi-sad/ док ће за “касне пријаве” од 25. до 31. марта цена бити већа. Ексклузивни спонзор трке у Новом Саду је компанија Монтоп Про – лидер у телекомуникацијама.
Овогодишња трка ће запосленима послужити за дружење на отвореном, где ће у опуштеној атмосфери, после напорног радног дана провести квалитетно време са својим колегама. Овај јединствен спортско пословни догађај већ је привукао на хиљаде запослених широм Србије. Организатори истичу да је циљ догађаја да се скрене пажња на важност бављења физичком активношћу запослених.
“Ово је масовни тим билдинг догађај који ће, поред забаве и јачања такмичарског и тимског духа, помоћи великом броју пословних људи у одлуци да квалитетније организују слободно време и окрену се спорту” изјавио је Немања Вајс испред Бициклистичког Клуба Нови Сад.
Пријавите се на време и обезбедите своје место на највећој градској трци до сада.

Leave a comment