За студенте из Србије отворен је позив за учешће на једном од највећих светских такмичења, L’Oréal Brandstorm-у. Задатак за учеснике је да осмисле иновативна решења на пољу будућности козметичке индустрије, а десет најбољих тимова ће своја решења представити на регионалном финалу у априлу. Победнички тим ће се борити за главну светску награду: плаћену тромесечну праксу у Л’Орéаловом креативном седишту у Паризу, у оквиру које ће радити на спровођењу своје идеје у дело.

Учествуј у овом сјајном такмичењу!

Јубиларно 30. L’oréal Brandstorm такмичење

Позив на такмичење је отворен за све студенте млађе од 30 година, независно од године и подручја студија. Заинтересовани могу да се пријаве до 20. марта 2022. године, путем онлине платформе.

Са циљем да привуче што већи број младих иноватора из различитих подручја, L’Oréal Brandstorm је за ову годину припремио изазовни задатак – будућност козметичке индустрије. Учесници би требало да у трочланим тимовима раде на развоју своје идеје у једној од три понуђене категорије: Inclusion, Green ili Tech track. Кроз учешће у овом програму, студентима је омогућено онлине менторство, јединствени модел онлине учења, L’Oréal Master Class предавања, као и приступ вредним материјалима и платформама.

L’Oréal Brandstorm је током три деценије постојања израстао у највеће светско такмичење у иновацијама за студенте, које окупља више од 61.000 учесника из 65 земаља, нудећи им професионално искуство које ће им омогућити да се развијају и расту.

Ово традиционално такмичење део је L’Oréal-ове посвећености пружању подршке младим људима на почетку њиховог професионалног живота. Током протеклих година, Brandstorm се од маркетиншког такмичења претворио у технолошки изазов који одражава L’Oréal-ову амбицију да постане „Beauty Tech компанија“.

За више информација посетите овај сатј  видео најаву овогодишњег такмичења погледајте на линку.

O L’Orealu потражи овде. 

Извор: Стартуј 

Leave a comment