Уколико волите изазове, рад под притиском у кратком временском року вам није стран и желите да тестирате своје досадашње програмерске вештине, ФОН Хакатон је сјајна прилика да се у томе опробате!

ФОН ФАКАТОН

Удружење студената информатике ФОНИС ове године организује девети ФОН Хакатон, програмерско такмичење које ће се одржати 12. и 13. марта 2022. године на Факултету организационих наука, под покровитељством компаније Levi9.
Такмичење је намењено ученицима и студентима свих средњих школа и факултета у Србији и региону од 16 до 26 година старости, које занима свет информационих технологија и желели би да прошире своја знања и практично их примене.
Трочлани или четворочлани тимови који прођу селекцију имаће задатак да за 24 часа креирају софтверско решење на задату тему. Током рада, сви тимови ће имати подршку стручних ментора, који ће бити ту за сва питања и нејасноће. По истеку времена за рад, сваки тим ће презентовати своју идеју и решење пред стручним жиријем, који чине представници партнерске компаније и професори са Факултета организационих наука. Жири ће на крају одабрати три тима која су се показала као најбоља, за које су спремне вредне новчане и робне награде.
Како би тимови што боље презентовали све на чему су претходних 24 сата марљиво радили, непосредно пре самог такмичења биће организована радионица презентационих вештина и то 10. марта у онлине режиму.
Пријаве за учешће на Хакатону су отворене од 16. фебруара до 1. марта на сајту hakaton.fonis.rs где можете наћи више информација о такмичењу. Такође, обавештења о Хакатону можете испратити и на Инстаграм профилу @fonis_fon.

 

Leave a comment