Цео фебруар је у знаку романтичне љубави и пажње. Да ли ћете радије погледати неки љубавни филм удвоје у биоскопу или у топлом дому?

Да ли волите романтичне комедије?unplash.com

 

Стиже вам романтична комедија ,,Ти си тај“ са Џенифер Лопез, Овеном Вилсоном и Малумом у главним улогама, која ће вас насмејати и разнежити.

 Фото – Ти си тај! Џенифер Лопез у главној улози !

Романтична комедија Књига љубави је прича о томе како је роман младог енглеског аутора Хенрија стварни неуспех осим изненађујућег успеха у Мексику.
Хенри  открива о чему се  ради на промоцији  – преводилац Мариа превела је његову монотону књигу као занимљив еротски роман.
Хенри је бесан, а његов издавач инсистира да Мариа и он заједно крену на промотивну турнеју по Мексику где ће обоје открити како се супротности стравствено привлаче. Ову романтичну  комедију се можете погледати у биоскопима широм Србије.

 Фото – Књига љубави – интересантан филм

Филм Тома је романтични, љубавни филм пун емоција, нежности, сете, суза, меланхолије, који се може гледати више пута истим жаром као да је први пут. Уколико желиш нешто потпуно ново да гледаш што ће те засмејати и разнежити истовремено – можда овде пронађеш своју омиљену романтичну комедију коју ћеш одгледати у двоје на Netflix-u.

Филм Тома – Тамара и Милан у главним улогама Фото Bijeljina Danas

 

Уколико нисте расположени за романтичну љубавну комедију у двоје, препоручујем вам да погледате представу Алиса у зељи страхова у ЈДП која говори о реалним и практичним препрекама у животу са којима се сусрећемо. Од Алисе у земљи чуда до Алисе у земљи страхова – поучна представа која ће нам помоћи да практично сагледамо и превазиђемо препреке и залетимо се на правом животном путу пуном романтике и љубави ослобађајући се од стега страхова.

Уживајте у фебруарском репертоару по вашој жељи!

Сузана Марјановић

 

 

 

Leave a comment