Организација BEST  по четрнаести пут омогућила је студентима, дипломицима и постдипломцима шансу да лакше ступе у контакт са послодавцима компанија из различитих области пословања. Реч је о сајму послова и стручних пракси „Job Fair-Твоја каријера почиње овде!“ у организацији Удружења студената технике Европе Ниш – BEST Ниш.
Студенти који траже посао или стручну праксу ће бити у могућности да своје CV-еве предају лично представницима компанија и на тај начин стекну искуство у комуникацији, интервјуима за посао, а након одабира и одређене вештине у самом пословању.

Твоја каријера почиње овде!

Циљ овог сајма је, пре свега, примена научених знања стечених на факултету захваљујући различитим образовним профилима и стицање практичног искуства које студенти немају прилику да стекну током формалног образовања. Такође, студентима и младим људима ће бити организоване бесплатне радионице, презентације компанија, семинари и тренинзи. Ово ће им омогућити да унапреде вештине које су цењене у савременом пословању и учинити их конкурентнијим на тржишту рада.
Задовољство и част је објавити да ће се, за разлику од прошлог сајма одржаног у онлајн варијанти, предстојећи 14. по реду Job Fair организовати од 7. до 9. марта 2022. године у хибридној варијанти, уживо у новом делу зграде Електронског факултета Универзитета у Нишу и онлине на адреси online.jobfairnis.rs.
Више информација о сајму као и све новости о компанијама учесницама и покровитељима сајма можете пронаћи на адреси www.jobfairnis.rs.
На истом сајту студенти могу начинити и прве кораке ка светлијој будућности, тиме што ће оставити своју биографију у електронској CV бази, а која ће бити дистрибуирана свим компанијама учесницама сајма, након чега ће оне моћи да изаберу кадрове чији им профил највише одговара.
_________________________________________

Leave a comment