Биоскоп Arena Cineplex пружиће посетиоцима прави доживљај у понедељак, 14. фебруара. Дан заљубљених уз романтично вече, поклоне, прегршт добрих филмова, специјалну фото кабину и пиће добродошлице очекује вас у централном новосадском биоскопу.

Дан заљубљених пун љубави и пажње!

14. фебруара од 18h до 21h посетиоци ће имати прилику да се фотографишу у фото кабини са бројним занимљивим реквизитима у холу биоскопа и своје поклон фотографије добију одмах. Све посетиоце Arene Cineplex очекује слатки поклон изненађења, а од 19:30h до 20:00h вече ће нам улепшати и пиће добродошлице. Пред централну пројекцију од 20 часова извући ћемо добитнике занимљивих поклона које су припремили пријатељи ове вечери. Најсрећнији међу вама ће кући понети нека од најукуснијих вина из Винарије Ковачевић, LOFT – Coffee & Food bar је припремио прави хедонистички пакет за двоје у њиховом удобном и предивном ресторану, а цвећара Виридис донеће најлепше мирисе у Arenu Cineplex  својим прелепим букетима које ће неко од вас добити на поклон.
Овогодишњи Дан заљубљених можете провести уз неке од сјајних наслова као што су “Ти си тај”, “Књига љубави”, “Златни дечко”, “Смрт на Нилу”, “Спајдермен”, “Алеја ноћних мора” и многе друге.
Не пропустите прилику за потпуно уживање у сјајним филмовима, доброј музици и забавном фотографисању који ће овај Дан заљубљених учинити посебно забавним.

Карте за све филмове за 14. фебруар су у продаји.

Leave a comment