У овом периоду почетка фебруара, ми даме размишљамо о томе како да изненадимо вољену особу или ако смо саме – како да остваримо сан о вољеној особи која ће се појавити у нашем животу. Ближи се тај дан о ком ми потајно размишљамо. Уживамо у љубави или маштамо о љубави. Симболичан мото за тај дан био би: Црвено, волим те црвено! Срце, балон, љубав, пажња, полет, поклон, загрљај, пољубац, топли смс – све долази у обзир само, драги каваљери, не, никако немојте  – заборавити овај датум – 14. фебруар – Свети Валентин. 

Срећан Дан заљубљених ! unplash. com

Овај дан можете обележити тако што ћете вољеној особи приуштити посебну пажњу која није свакодневна и то ће бити најбољи поклон који сте могли да осмислите. Можда је то слободно време које ћете јој посветити у биоскопу, на ручку, на вечери, на излету у природу, на путовању  или једноставно у топлини вашег дома. Можда се ваш драги/а жалио/ла управо на то како никада немате довољно слободног времена.

Други опет имају шансу да исправе неки пропуст из прошлости – ето прилике да сада купите вољеној особи омиљени комад накита или одеће који нисте претходном приликом. Можда се баш сада искупите за нешто што сте пропустили да купите за одређену прилику или једноставно сте недавно сазнали стицајем околности жеље вашег вољеног бића.

Један букет омиљеног цвећа такође може обрадовати вашу лепшу половину. Поклон који ћете лепо увити у сјајни папир и написати дирљиву поруку може бити злата вредан. Неко искрено признање, лепа похвала, изражај захвалности може бити диван гест. Ако сте у прилици да вашој лепшој половини поклонити и неки већи поклон за који знате да ће је обрадовати ето прилике – знате које минђуше гледа у излогу, које ципеле прати  да ли су на снижењу, коју шминку обожава, које боје комбинује и слично. Наравно да ово није прилика где је неопходно да се истрошите, све зависи од индивидуалних могућности, али свакако добро размислите шта ваше вољено биће заслужује и шта можете да му приуштите.

Можда су карте за позориште или биоскоп идеално решења за ваш 14. фебруар.

Размислите  да ли да одведете вашу даму на вечеру или ће дама вама направити омиљену вечеру у свом дому са свећама уз омиљену музику и пиће.

Можда је чоколадно срце и флаша доброг вина идеално изненађење за вашег партнера.

Да ли би букет црвених ружа са рустичном корпом  или само један црвени пупољак руже измамио осмех вашој партнерки?

Сетите се шта вам је партнер причао у последње време да му недостаје или шта потајно жели. Можда можете изаћи у сусрет његовој жељи овом приликом.

Ако мене питате, ја бих се обрадовала пупољку црвене руже, букету лала, позиву на вино.

Уживајте у Дану љубави!

Сузана Марјановић

 

 

 

 

 

 

Leave a comment