Задовољство нам је да Вас обавестимо да ће се од 24. до 27. марта одржати 15. јубиларни пројекат “Београдски дани инжењера – ЕBEC Beograd”, у организацији Удружења студената технике Европе – Београд.

БЕОГРАДСКИ ДАНИ ИНЖЕЊЕРА ЕBEC 2022

Пројекат “Београдски дани инжењера – ЕBEC Beograd” се одржава већ петнаесту годину заредом, а основан је са циљем да студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета Универзитета у Београду пружи прилику да покажу своја знања из области инжењерства учешћем на локалној рунди Европског BEST инжењерског такмичења.
Такмичење обухвата две категорије – студију случаја и иновативни дизајн, која ће се ове године појавити први пут. Најбољи тимови из обе категорије квалификују се за учешће на регионалној рунди такмичења ЕBEC Аlpe–Balkan 2022, која ће се одржати у Марибору. Победници ове рунде обезбеђују пласман у финалну рунду такмичења, ЕBEC Final, која ће бити одржана у Загребу.
Поред такмичарског дела, на данима пројекта биће одржан и Сајам иновација, на ком ће бити представљени неки од актуелних пројеката из света инжењерства, и низ едукативних радионица које ће студентима помоћи да развију и унапреде вештине неопходне за бављење инжењерским послом.

Leave a comment