Наш „унутрашњи критичар“ често умањује наше личне моћи, утиче на слику коју имамо о себи и наше самопоштовање и самопоуздање. Уместо да у себи видимо нешто лепо и очаравајуће, често слика у огледалу буде ружна, искривљена, а наш одраз дефектан. Ова радионица може да нам помогне да разумемо зашто себе третирамо на одређени начин и да нам „рецепт“ како да са собом градимо здравији однос пун поштовања.
Како да у огледалу видим особу која вреди? Одговоре на ова питања тражимо на новој онлајн радионици коју води Милена Митић Анђелковић, 2. фебруара од 17 сати.

Како да у огледалу видим особу која вреди?

Теме:

  • Моћ родитељских порука у изградњи самопоштовања и самопоуздања
  • Шта умањује наше личне моћи? Ја на „оптуженичкој“ клупи
  • „Унутрашњи критичар“ и како га савладати

Циљеви:

  • Разумевање настанка негативне слике о себи и начина на који се одржава
  • Стварање увида у то шта јача наше самопоштовање и самопоуздање
  • Упознавање са техникама за борбу са критикујућим гласом
  • Разумевање значаја саосећајног и негујућег односа према себи

Радионица је бесплатна и одржава се посредством Зоом платформе. Сви заинтересовани за учешће треба да се пријаве попуњавањем формулара који се налази испод, најкасније до 2. фебруара у 10 сати.
Пријавни формулар: ЛИНК
Биографија предавача:
Милена Митић  Анђелковић је психолог и професионално се бави развојем појединаца и група. Активно се бави терапијом, тренинзима и обуком. У својој професионалној каријери радила је као тренер организација цивилног друштва, школски психолог, менаџерка за људске ресурсе, селекције и запошљавања. Креирала је велики број развојних програма, чије су централне теме јачање капацитета и развој вештина. У пословном сектору ради са менаџерима како би побољшала њихов учинак и унапредила комуникацију и утицај на запослене.

Leave a comment