„Како сам своје тешко животно искуство претворила у најлепши посао на свету?“ – meetup у InfostuduHub-u

Да ли ћеш посетити предавање?

Предавање је заказано за петак, 21. јануар, са почетком у 18h.

Фокус предавања ће бити животна и професионална прича Татјане Поповић и како покренути свој посао снова, важност и лепота препознавања и развијања сопствене мисије, шта је све потребно како би се покренуо лични бренд и још много тога.

Предавање је намењено људима који су у предузетничким водама или планирају да уђу у њих, као и онима који желе да буду инспирисани Татјаниним примером креирања личног бренда Totally Wellness.

О предавачу
Татјана Поповић је сертификовани health coach, едукатор, предавач, аутор неколико књига из области нутриционизма и оснивач бренда ,,Totally Wellness”. Здравом исхраном почела је да се бави 2005. године, у току лечења канцера левог бубрега. Након самовољног прекида хемиотерапије и окретања макробиотици, у раним двадесетим се одселила у Њујорк, где је завршила студијеhealth coaching-а на реномираном Институту за интегративну исхрану. ,Totally Wellness” бренд покреће 2014. године у Њујорку, те од тада активно сарађује са бројним домаћим и иностраним компанијама и клијентима, помажући им да унапреде своју исхрану и стил живота. Најпрепознатљивији Totally Wellness програм јесте ,,5 дана детокс програм”, кроз који је за 5 година постојања прошло преко 5.000 учесника.

Пријаве
Број присутних је ограничен па је важно да се на време пријавите путем ове форме и тиме обезбедите себи место.

Leave a comment