Нови Сад, 23.12.2021 – Школски распуст све је ближи, а биоскоп Cineplexx Promenada биће право место добре забаве за малишане. Породични дан уз бесплатну креативну радионицу, поклоне и анимирани филм Певајмо 2 заказан је за недељу, 26. децембар од 12 до 17 часова, док ће деца имати прилику да се друже и фотографишу са Деда Мразом сваког дана од 24. до 30. децембра од 14 до 16 часова.

Породични дан уз

У време новогодишњих празника, сјајна синхронизована анимација Певајмо 2 стиже са великим сновима и спектакуларним хит песмама и то на Породичном дану у Cineplexx  Promenadi у недељу 26. децембра од 12 до 17 часова. Најмлађи посетиоци ће уживати и у бесплатној креативној радионици током које ће израђивати новогодишње украсе од 14 до 16 часова! Поред радионице, за све малишане припремили смо и поклон постер филма.
Увек оптимистична коала, Бастер Мун и његова екипа извођача припремају се за свој најблиставији сценски перформанс до сада, који се дешава у светској престоници забаве. Постоји само једна потешкоћа: прво морају да наговоре најзабавнију рок звезду на свету – коју глуми глобална музичка икона Боно, први пут у анимираном филму – да им се придружи. У очајничком покушају да привуче пажњу господина Кристала, Гинтер спонтано износи нечувену идеју која Бастера брзо обузима, обец́авајуц́и да ц́е у њиховом новом шоу глумити легенда рока лав Клеј Каловеј. Проблем је што Бастер никада није упознао Клеја, уметника који се склонио од света пре више од 10 година након губитка супруге. Још горе, Бастер није прозрео да је господин Кристал егоцентрични гангстер који би радије некога бацио с крова зграде него да трпи лажи. Док Гантер помаже Бастеру да оствари сан о позоришном ремек-делу изван овог света, притиску (и злокобним претњама) Г. Кристала, Розити узимају главну улогу у шоуу и дају је размаженој ц́ерки господина Кристала, Порши. Очајнички желец́и да спаси представу и свој живот, Бастер крец́е у потрагу за проналажењем Клеја и наговара га да се врати на сцену.
Трејлер филма: https://youtu.be/sJSL-5LQevM
Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа и путем апликације CineplexxRS.
Деда Мраз, сјајни цртаћи и добра забава чекају вас уCineplexx  Promenadi!

Leave a comment