Српски алтернативни састав из Београда, E-Pl, наступиће у суботу, 18. децембра у СКЦНС Фабрици. Улазнице су у претпродаји по цени од 800 динара и могу да се купе онлине на http://www.gigstix.com/ као и на продајним местима Gigstixa. На дан концерта цена улазнице износиће 1.000 динара и моћи ће да се купи на билетарници Фабрике. Врата Фабрике отварају се у 19 часова.

Да ли те занима концерт бенда E-play?

Концерт ће почети у 20 часова и одржаће се у складу са актуелним епидемиолошким мерама Владе Републике Србије.
Е-Плаy је основан 1998. године и карактерише га веома јединствен звук дисторзираног баса, drum & bass ритмова и нежне – атмосферичне гитаре. Састав E-Play  иза себе има пет студијских албума, велику листу самосталних и фестивалских наступа, учествовао је и на више компилација (компилација музике из филма Муње, компилација посвецена Милану Младеновиц́у…), а музика овог бенда налази се у филмовима: Муње, Потрага за срећлом, Здухач значи авантура.

Упркос пандемијским околностима бенд је и даље веома активан. Београдски Е-плаy је био изабран да представља Србију на једном од највећих и најутицајнијих европских музичких фестивала ЕСНС. Холандски  Eurosonic Noorderslag (ЕСНС). Поред тога бенд је објавио свој први LIVE спот у каријери за песму “Срешћемо се неки други пут”, избацио је свој албум “Слобода” на винилу, објавио спот “Слобода” у коме се појављује глумица Слобода Мићаловић… Током 2021. године бенд добија награду за песму “Слобода” за најбољу песму и спот године. Недавно су објавили нови сингл и спот “Хотел Југославија”, у којем гостује музичар Момчило Бајагић Бајага.

 

Leave a comment