Свечано отварање изложбе фотографија осмог Светског бијенала студентске фотографије у организацији Катедре за фотографију, Департмана ликовних уметности Академије уметности у Новом Саду, одржаће се у петак, 17. децембра 2021. године у 12 часова у СКЦНС Фабрици.

Изложбу ће отворити Драгана Милошевић, покрајинска секретарка за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама.

Позивница за вас!

Светско бијенале студентске фотографије у организацији Академије уметности Нови Сад је манифестација од међународног заначаја која представља рад младих уметника/фотографа из целог света и на тај начин, током више од једне деценије, успешно позиционира Академију уметности у Новом Саду, али и регион Војводине, као светски епицентар дешавања из области фотографске уметности.

Прву награду осмог Светског бијенала студентске фотографије Академије уметности Нови Сад освојио је Вассилис Пантелидис из Грчке, а фотографија се налази у прилогу мејла.

Осмо Светско бијенале студентске фотографије подржао је Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама.

Leave a comment