Концертна промоција нових издања бендова „Instant Karma“ i „Mamurlook“ одржаће се 11. децембра у Фабрици СКЦНС-а.

Да ли волиш концерте?

 

 

 

 

Весела ска/панк дружина „Мамурлоок“ тренутно промовише свој први албум у издању СКЦНС-а, „Весела земља медија“ и једва чекају да га представе публици. Прича се да су им свирке незаборавне и да увек успевају да оправдају име бенда. Из „Мамурлоока“ поручују да ће на свирци бити загарантован одличан провод, са дозом новосадског шарма.

Студентски културни центар Нови Сад објавио је и нови албум зрењанинског бенда „Инстант Карма“ под називом „Буда са крова“. „Инстант Карма“ је настала крајем осамдесетих као средњошколски бенд који су основали Александар Јанковић и Саша Косо, а у протеклих три деценије објавили су десет студијских албума и развијали се кроз разне фазе, од рокенрола, рхyтхм’н’блуеса па до експериментисања са психоделичним звуком.
Тренутну поставу чине:

  • Александар Јанковић – вокал
  • Урош Станковић – бас гитара
  • Далибор Курјак – гитара
  • Небојша Дурмановић – бубањ

Цена улазнице је 400 динара и моћи ће да се купи на билетарници Фабрике, пред почетак концерта. Врата Фабрике отварају се у 19 часова, концерт почиње у 20 часова и одржаће се у складу са актуелним епидемиолошким мерама Владе Републике Србије.

Новинарске екипе које желе да се акредитују треба да пошаљу мејл на skcnovisad@gmail.com  са именима чланова екипе и именом медија за који извештавају.

Leave a comment