Задовољство нам је да Вас позовемо на Регионалну конференцију за младе пољопривреднике која ће бити одржана у уторак, 7. децембра 2021. године у Сремској Митровици, у хотелу Срем (Фрушкогорска бб) са почетком у 11.00 часова.

Да ли пратиш конференције?

 

 

 

 

 

 

За све заинтересоване који не могу да присуствују конференцији на лицу места, припремили смо пренос на Фејсбук страници ЕУ инфо центра из Новог Сада https://www.facebook.com/euipnovisad/, који могу пратити на дан и у време одржавања конференције и постављати питања у коментарима.

Конференцију организује Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде и пројекат техничке помоћи „Јачање капацитета за усклађивање са правним тековинама ЕУ у области пољопривреде, руралног развоја, безбедности хране, ветеринарске и фитосанитарне политике“, који финансира Европска унија.

Циљ конференцијe је информисање младих пољопривредника о националном програму руралног развоја и релевантним подстицајима, процесу преговора Републике Србије и ЕУ у области пољопривреде, као и o подршци Европске уније младим пољопривредницима. На конференцији ће бити представљени ИПАРД фондови за младе пољопривреднике, а биће одржана и панел дискусија о успешним ИПАРД пројектима у Републици Србији. 

С обзиром на епидемилошку ситуацију и ограничен број места у сали, молимо Вас за обавезну потврду учешћа на конференцији до 03. децембра 2021. до 12 часова на  следећу имејл адресу: olivera.maric@weglobal.org 

 

Leave a comment