УНИЦЕФ и ОПЕНС су са партнерима развили онлајн платформу за адолесценте и младе (13-30 године) која нуди поуздане информације и промовише бригу о себи и самосвесност.

КО?
Платформа СВЕ ЈЕ ОК окупља организације, институције, појединце и професионалце окупљене око истог циља – да осигурамо бесплатну целовиту и квалитетну подршку у циљу унапређења менталног здравља младима.

КОМЕ?
Платфома СВЕ ЈЕ ОК намењена је младима од 13 до 30 година који су у средишту свега и активно учествују у креирању садржаја. Платформу ће у блиској будућности моћи употребљавати и родитељи, наставници и омладински едукатори.

ШТА?
СВЕ ЈЕ ОК вебсајт направљен по оне-стоп-схоп моделу који на једном месту окупља различите услуге за младе којима је потребна помоћ у погледу менталног здравља.

Фото: Unsplash

Нема разлога да ћутимо о проблемима – једини прави начин да их заиста решимо је да о њима разговарамо без устручавања.

СВЕ ЈЕ ОК веб-сајт пружа анонимну подршку у виду онлајн чета, путем ког можеш да се дописујеш са саветницима сваког дана од 18х до 22х или их позовеш у било ком моменту на 116111 (позив је бесплатан).

За покретање чет разговора са саветником, све што требаш да урадиш је да кликнеш облачић у доњем десном углу сајта svejeok.rs

 

Leave a comment