Филмови са 19. Ухвати филм-а доступни бесплатно онлајн

Избор филмова са 19. Међународног филмског фестивала „Ухвати филм“, биће доступно за бесплатно онлајн гледање од 3. до 10. децембра на платформи mojoff.net.

Ухвати филм!

 

 

 

 

 

 

Само уз помоћ неколико кликова, публика са различитих крајева света, моћи ће потпуно бесплатно да ужива у филмовима који заиста мењају перспективу о инвалидитету и животу уопште.
Потребна је прво регистрација на платформу преко линка www.мојофф.нет/регистер , уз праћење свих општих услова за регистрацију и приказивање. Након што се корисник успешно региструје и отвори Кориснички налог, стићи ће му мејл са додељеним кодом. Код је потребно активирати на Корисниковом профилу у одељку „Профил“ –> „Промо кодови“ кликом на дугме АКТИВИРАЈ. За бесплатно праћење филмова фестивала „Ухвати Филм“ није потребно да Корисник одабере месечну претплату. Након тога, на линку хттп://www.мојофф.нет/гроупс/19-ухвати-филм/42 од 3. до 10. децембра, у сваком тренутку можете погледати понуђених 15 краткометражних филмова:

Као вожња бајсом, СИНХРОНИЗОВАН (Like riding bike)
Џенина визија (Jenny’s vision)
Инвалидска колица (Wheelchair)
Г’ђица Роналдо, СИНХРОНИЗОВАН (Miss Ronaldo)
Вучје млеко, СИНХРОНИЗОВАН (Wolf’s milk)
Изнутра, СИНХРОНИЗОВАН (From inside)
Оркестар Лос Бенгалас, СИНХРОНИЗОВАН (Лос Бенгалас Орцхестрар)
Други пут (Сецонд тиме)
Нетолеранција (Интолеранце)
Разумно прилагођавање (Reasonable adjustments)
У тами (In darkness)
Вероватност (Verisimilitude)Филмови са 19. Ухвати филм-а доступни бесплатно онлајн
Грлећи звезде (Embracing the stars)
Хартом (Hartom)
Војтек (Wojtek)

Ухвати филм једини је регионални филмски Фестивал о инвалидности. Већ 19. годину успешно се одржава у Новом Саду, у организацији КАО Парнаса; од 2011. реализује се у Ријеци, под организацијом Удруге Спирит; од 2017. у Бањој Луци под вођством Хуманитарне организације Партнер и у Котору у реализацији АРТ 365 из Подгорице.
Овогодишње издање јединог региналног фестивала на тему инвалидности носи слоган Фестивал нас спаја, са циљем да укаже на заједничке емоције, вредности и промене перспектива које Ухвати филм већ скоро две деценије изазива код публике и јавности. Одржан је уживо од 29.9-3.10. у Културном центру Новог Сада, а онлајн караваном желимо да пружимо прилику и публици ван Новог Сада да ужива у нашим филмовима.
Ухвати филм Фестивала подржали: Министарство културе и информисања Републике Србије, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Градска управа за културу града Новог Сада, Покрајински секретаријат за културу, Ерсте Банка, Филмски центар Србије.

Leave a comment