Локална група Удружења Студената Технике Европе – BEST NIS већ четрнаесту годину заредом организује локалну рунду инжењерског такмичења Дани инжењера – ЕBEC 2022, под мотом „REBUILDING THE FUTURE Тоdau.“ Циљ такмичења јесте да допринесе ваннаставном искуству и образовању свих студената заинтересованих за упознавање са пословним светом и изазовима које он са собом носи, као и подизање свести код младих о значају укључености у дебате које се тичу глобалних изазова.

Да ли те занима такмичење?

 

 

 

 

 

 

Догађај ће трајати 3 дана, од 24. до 26. децембра 2021. године и одржаће се на апликацији Discord. У овом временском периоду, све учеснике очекује тимски рад, непоновљиво искуство и сјајне награде, а по успешно завршеној локалној рунди, и путовање у Марибор на регионалну рунду такмичења. Такмичари учествују у тимовима који могу имати четири члана, а могу се опробати у једној од две категорије: иновативни дизајн и студија случаја. Такмичарима ће се представити изазов из савременог пословног или свакодневног света који ће они решавати дебатом и презентовањем у оквиру ,,студије случаја”, или креирањем технолошког дизајна у оквиру категорије ,,иновативни дизајн”.
У самом креирању тема које ће такмичари разрађивати учествују еминентне компаније, тако да је загарантована реалистичност изазова са којима се такмичари суочавају! Рад такмичара пратиће и оценити стручни жири, а уз акценат на могућност да такмичари стекну нова знања и вештине које ће им бити од великог значаја у будућности. Успешну реализацију ће омогућити бројни пријатељи и покровитељи.
Сви заинтересовани студенти Универзитета у Нишу могу се пријавити за учешће на сајту www.ebec.bestnis.rs.
Више информација о самом концепту такмичења, припреми и предстојећим активностима можете испратити на сајту www.ebec.bestnis.rs, Facebook stranici www.facebook.com/EBECnis и Инстаграм налогу www.instagram.com/ebec_nis/ .

Leave a comment