Новосадска кантауторка Нађа и београдски бендови „Nemesis“ i „Jenner“, наступиће у петак, 26. новембра у Фабрици СКЦНС-а. Почетак концерта заказан је за 19 часова, а цена улазнице износи 500 динара и моћи ће да се купи на дан концерта, на билетарници Фабрике.

Да ли те занима концерт?

Нађа је етаблирана ауторка, продуценткиња, илустраторка и графичка дизајнерка из Новог Сада. До сада је објавила два ЕП-а и два сингла и наступала на свим еминентним местима у Београду, Новом Саду и региону. Мултимедијални таленат пренела је на илустрацију и дизајн којим ставља јак печат на свој визуелни идентитет. Њена музика може да се чује на bandcamp страници vnadja.bandcamp.com.

„Jenner“ је београдски heavy/thrash метал бенд основан 2013. године. До сада су објавиле албум „To Live is to Suffer“ (INFERNO Records, 2017), EP „The Test of Time“ (INFERNO Records, 2020) и екслузивни ограничени тираж касета „Demo 2015“ (Burning Sun Records, 2021). Формиран као квартет, бенд је свирао своје оригиналне песме заједно са обрадама својих омиљених heavy i thrash метал бендова на разним фестивалима широм Србије и региона, али због честих промена поставе, бенд наставља да ради као трио и тренутно је у процесу писања песама за нови албум. Њихову музику послушајте на https://jennerserbia.bandcamp.com.

Женска death-метал петорка „Nemesis“ долази из Београда. Недавно су објавиле нови спот за песму „The Scales of Fate“ којим најављују свој други албум. Деби албум „The War Is On“ објавила је издавачка кућа Grom Records, а албум је наишао је на одличне реакције домаће и стране публике. Како звуче, послушајте на њиховом youtube каналу https://www.youtube.com/channel/UCUkziyC9BQkFh6-0vpLwpdQ.
Концерт ће се одржати у складу са актуелним епидемиолошким мерама Владе Републике Србије, а Фабрика се налази на Булевару деспота Стефана 5.

 

 

Leave a comment