Као седиште једног од највећих Универзитета у Србији, Нови Сад представља град који окупља младе интелектуалце који ће даље својим знањем позитивно утицати на будуће генерације, али и развој економије, привредних грана. Управо због тога, за викенд од 12. до 14. новембра у Хали 6 Новосадског сајма биће организован Међународни фестивал студената „Смарт“.

Међународни  фестивал студената Смарт

На овом тродневном фестивалу, студенти ће имати прилику да стекну нова знања, искуства и пробуде свој такмичарски дух као и да уживају у богатом музичком програму.

Током првог дана, млади ће се упознавати са радом фирми и компанија које ће представити своју радну делатност кроз презентације и на тај начин отворити своја врата будућим надама. На овај начин, студенти ће стећи увид у могућности будућег запослења и ангажовања у фирмама широм Србије.

Такође, студенти ће уживати у богатом музичком програму све време фестивала јер ће наступати познати извођачи из Србије и региона попут трибјут бенда „Бијело дугме“, док ће као предгрупа наступити Lavie akustik бенд. Овај фестивал биће и у знаку АС фм журке која ће окупити ди-џејеве: Groover, Peryz, Lena Glish.
Последњег дана овог тродневног догађаја биће организован и квиз „Слагалица“ на ком ће студенти показати показати своје знање, а победници ће бити и награђени.

Као пример јавне институције која подржава културу, Новосадски сајам, свим љубитељима уметности, наменио је Халу 6 – нов простор где ће имати прилику да уживају у разноврсном програму попут концерата, фестивала, представа, радионица. У наредном периоду, сви заинтересовани добиће прилику да реализују концерте и друге врсте манифестација.
Комплетан програм овог новог места за уметности и културу можете пронаћи на Фејсбук страници КЦ Хала 6, као и Инстаграм профилу – Културни центар Хала 6, док улазнице можете купити путем Gigstix продајних места.
Организатори моле све посетиоце да се, ради очувања здравља и лепшег и квалитетнијег уживања у културним садржајима, придржавају свих мера. Посетиоци су у обавези да носе заштитне маске на свим догађајима. Организатор задржава право измене одржавања програма и формата догађаја у случају промене епидемиолошких мера.

Leave a comment