Због здравствених разлога, бенд “Мамурлоок” није у могућности да наступи у петак 12. новембра у Фабрици СКЦНС-а. Уместо “Мамурлоока”, наступиће новосадски бенд “Deep Steady”. „Deep Steady” је ска/џез бенд који свира јединствену верзију old school инструменталне музике зачињену groovy ритмовима и креативном импровизацијом. СКЦ Нови Сад објавио је први и до сада једини албум бенда “Deep Steady”, у августу 2018. године.

Да ли си љубитељ концерата?

Студентски културни центар Нови Сад објавио је и нови албум „Killo Killo Bande“ под називом „Победа је бити човек“. Ово је четврти студијски албум бенда и чини га 11 нових песама, као и један ремиx, а на физичком издању објављена су и два сингла као бонус песме: „Нема ме“ и „Винска песма“.
„Банда је у основи остала доследна себи и оригиналној, истинској енергији којом овај састав природно зрачи већ дуги низ година. Песме су жанровски разноврсне, те као и на претходним албумима поред најприсутнијег reggae-а, можемо чути иafro-funk, rock-steady, dub па и хип-хоп. У текстовима се бавимо животним темама, често на препознатљив, духовит и самокритичан начин, а сазревању нашег састава сведочи и све снажнија поетика која стимулише слушаоца на интроспекцију и лични развој, са ултимативном алтруистичком поруком – победа је бити човек“, објашњава фронтмен бенда Војислав Малешев.

CD „Killo Killo Bande““ можете поручити преко Фејсбук странице бенда: https://www.facebook.com/killokillobanda а дигитално издање албума, за потребе Ammonite records куповине, можете наћи на свим познатим платформама под етикетом Ammonite records из Београда на овом обједињеном линку: https://orcd.co/04ddpoy као и на bandcamp страници самог бенда: https://killokillobanda.bandcamp.com/album/pobeda-je-biti-covek.

Цена улазнице је 400 динара и моћи ће да се купи на билетарници Фабрике, пред почетак концерта. Свако ко жели, добиће на поклон CD „Killo Killo Bande“.
Врата Фабрике отварају се у 18 часова, а концерт ће почети у 18.45 часова и трајати до 21.45.
Концерт ће се одржати у складу са актуелним епидемиолошким мерама Владе Републике Србије.

Фабрика се налази на Булевару деспота Стефана 5.

 

Leave a comment