Локална група Удружења студената технике Европе — БЕСТ Београд, по четврти пут са поносом организује AIBG Belgrade (Artificial Intelligence BattleGround Belgrade), интензивно студентско програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенције.

Да ли те занима програмирање?

AIBG Belgrade одржаће се 10. и 11. децембра на Универзитету Метрополитан, где ће тимови имати на располагању 20 часова за израду интелигентног играча (бот-а), који ће се борити са ботовима супарничких тимова у задатој видео игри и тако одредити победника такмичења, ког очекује награда у износу од 100.000 РСД.

Такмичење је намењено студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета из целе Србије, са циљем да им пружимо прилику да покажу своје знање и прошире своје искуство у областима вештачке интелигенције и програмирања. Компанија ВАСТ биће покровитељ такмичења.

Удружење студената технике Европе је међународна, непрофитна, аполитична студентска организација која броји 92 локалне групе у 33 земље. Од свог оснивања 2003. године, локална група БЕСТ Београд омогућава повезивање, размену и сарадњу са студентима из целе Европе.

Не пропусти прилику да освојиш вредне награде, зато нам се придружи 10. и 11. децембра.
Пријаве су отворене у периоду од 3. до 21. новембра на сајту aibg.best.rs. Окупи тим и пријави се!

 

Leave a comment