У оквиру кампање “Више од публике” Рефлектор театар и Двориштанце који се налази у Цетињској улици број 15, позивају вас на дружење и концерт позоришне музике. Глумци и глумице изводе сонгове из представа Рефлектор театра.

Више од музике

Овај наступ и дружење, прилика су да подржите Рефлектор театар, донацијом по вашој жељи и тако постанете продуценти и продуценткиње наших нових представа. Подсећамо вас да је, у оквиру ове кампање, за сада прикупљено око 70% средстава потребних за продукцију три нове представе на нашем репертоару. Потребно је још само мало, да бисмо остварили свој циљ и постали позориште одговорно искључиво својој публици!

Концерт садржи песме из представа: “Мушкарчине”, “Црвена: самоубисто нације”, “Сумњиво лице”,“Екстремизам: како ја сину ово да објасним?” и “Уредник”.

Аутори и ауторке сонгова су: Владимир Пејковић, Бојана Вунтуришевић, Ирена Поповић Драговић и Иван Мирковић Бамби. Речи су писали: Милена Богавац, Филип Грујић и Сара Радојковић. зводе: глумци и глумице Рефлектор театра.

ВИ СТЕ ВИШЕ ОД ПУБЛИКЕ, ПОЗОРИШНИ СОНГОВИ СУ ВИШЕ ОД МУЗИКЕ!

Успут, искоритили бисмо прилику да вас поново позовемо на извођење представе #ЋАОСВИМА које ће се одржати првог дана месеца новембра у 20 сати у добро познатом Дорћол Платзу.

Видимо се на журци, али и на представи да заједно #СветлимоУмраку!

Leave a comment