На велико платно биоскопа Arena Cineplex стиже још више акције у филму “Веном 2”, а тим поводом припремили смо заједно са нашим пријатељима поклоне за све посетиоце и узбудљиво Арена Фан вече 14. октобра од 20:30h. Карте су у продаји.

Да ли волиш филмове?

Сваки посетилац добиће на поклон Веном 2 заштитну маску, ваучер са попустом на гориво у Радун Авији и ваучер са попустом за фитнес центар World Class.
Том Харди се враћа као истраживачки новинар Еди Брок, који је сада најбољи пријатељ и цимер ванземаљског паразита који му омогућава да буде „смртоносни заштитник” Сан Франциска.
Након догађаја из последњег филма, Еди и Веном представљају „чудни пар” чија веза је напета до крајње тачке пуцања. Веном је и даље гладан људског меса, док му Еди не дозвољава да једе било кога; допуштено му је да конзумира само лоше момке. Друга лица која се враћају су Мишел Вилијамс као Ени и Рид Скот као доктор Ден Луис. Вуди Харелсон, који је имао кратко појављивање на крају првог Венома, овог пута поред Тома има главну улогу, као Клетус Кеседи, необуздани убица осуђен на смрт.
Међутим, шта се дешава када осуђени серијски убица добије свог сопственог Симбиота по имену Карниџ, крволочнијег од свог домаћина?
Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=Lx-o46xaCUk&ab_channel=ConFilmSrbija

Leave a comment