“JobFair ━ Креирај своју будућност!” је сајам послова и праксе намењен студентима и дипломцима природно-математичких и техничко-технолошких факултета, који ће се ове године одржати 1. и 2. новембра. Услед епидемиолошке ситуације и ради безбедности учесника и посетилаца, Сајам ће се и ове године одржавати на мрежи, на сајту vvv.jobfair.rs.

Сајам послова и пракси

Организатори догађаја су непрофитне и аполитичне организације: Удружење студената технике Европе – Београд и Удружење студената електротехнике Европе – Београд.

Сајам је настао 2005. године на иницијативу студената волонтера и има за циљ повећање стопе запослености међу младима и задржавање стручног кадра у нашој земљи. Већ седамнаест година повезује студенте са најугледнијим компанијама и тиме даје младима могућност да граде своју будућност у Србији.

JobFair, поред Сајма на ком ће студенти бити у прилици да ступе у контакт са представницима компанија и сазнају више о пословима и праксама које они нуде, пружа прилику за развој вештина кроз додатни садржај:
„Панел дискусија — Пођи правим путем” дискусија на којој се обрађују актуелне студентске теме, 16. октобра
„LevelUp — Подигни ниво својих вештина” семинар личних и професионалних вештина, 23. и 24. октобра
TechTalk предавања о актуелним темама из струке, 1. и 2. новембра
Разговор за посао радионица на којој студенти имају прилику да осете атмосферу интервјуа за посао, 2. октобра
CV база — у било ком тренутку посетиоци могу оставити свој ЦВ који ће бити прослеђен свим компанијама које учествују на пројекту.

Све активности су бесплатне и одржаће се онлајн на сајту јобфаир.рс, на коме можете пронаћи и пријаве за LevelUp — Подигни ниво својих вештина и Разговор за посао.

Како је интересовање за JobFair сваке године све веће, организатори се труде да из године у годину јачају национални карактер Сајма, што значи да је пројекат намењен студентима и дипломцима техничко-технолошких и природно-математичких факултета свих универзитета у Србији.

За више информација можете посетити сајт www.jobfair.rs, и друштвене мреже: Instagram (@jobfairrs), Facebook (@jobfairrs) i LinkedIn (JobFair ─ Креирај своју будућност!).

Leave a comment