Део ауторске и глумачке екипе пред публиком биоскопа Арена Синеплекс.

У среду, 25. августа од 20:30 часова Новосађане и све љубитеље домаћег филма очекује свечана премијера филма “Нечиста крв - Грех предака” у биоскопу Арена Синеплекс. Део ауторске и глумачке екипе прошетаће црвеним тепихом, а након пројекције публика ће имати прилику да их поздрави аплаузом. Улазнице су у продаји на благајнама Арене Синеплекс.

Филм прати причу о Хаџи Трифуну (Драган Бјелогрлић), угледном српском трговцу, који покушава да очува мир са турским властима, али и одржи свој углед и утицај у Врању, важној турској варошици у близини границе са ослобођеном Србијом. Док Трифун припрема два сина да га наследе на позицији вође међу српским народом, муке му стварају не само моћни турски бегови него и сама његова породица. Трифун доноси низ тешких одлука које ће касније утицати на његове потомке, јунаке из романа “Нечиста крв”.

Главне улоге играју Драган Бјелогрлић, Анђела Јовановић, Катарина Радивојевић, Феђа Штукан, Нела Михаиловић, Дејан Бућин, Марко Грабеж, Тим Сејфи, Недим Незировић, Милица Гојковић, Теодора Драгићевић, Ваја Дујовић, Никола Вујовић.

 

Leave a comment