Green Love фестивал наставља да шири зелену љубав, те љубитеље електронске музике чекају две спектакуларне музичке вечери и у августу. Пред сам крај лета, 27. и 28. августа, на Новосадском сајму, публика ће ђускати уз врхунску поставу ди-џејева као што су: Regal, Lea Dobričić, Sesha, Guy J, Runy, Lanna.

Зелена магија наставља се у августу

Заносне даме и шпански краљ – 27. августа под ведрим новосадским небом

Шпански ди-џеј и продуцент Габријел Касина, познатији као Регал, први пут је наступио у Новом Саду на Green Air у 2019. године. Било је магично, и зато га је новосадска публика одмах заволела. Еклектичног стила, овај моћник константно се „игра“, те су његови сетови увек непоновљиви и незаборавни. Ослањајући се на варијације електронске музике са примесама trance i acid мелодија, Регал ће засигурно испунити очекивања.
Уз њега, то вече, 27. августа – наступиће и заносна Леа Добричић, миљеница новосадске публике, као и препознатљива Sesha које ће употпунити још један Green Love фестивал.
Израелска чаролија 28. августа на Новосадском сајму
Друго вече, 28. августа, под звезданим небом, наступиће и израелски ди-џеј и продуцент Guy J. Од почетка своје каријере, наметнуо се као један од најсофистициранијих и најемотвнијих продуцената електронске музике који никога не оставља равнодушним. Било да слушате његов сензуални, хипнотички приступ хаус музици, дубоко текстурирани техно или чудесне амбијенталне тонове, његово дело увек је чаролија, а емоција, коју преноси на своје обожаваоце, осећа се у ваздуху.
Ово незаборавно вече, употпуниће и познати Стефан Рончевић, познатији као Рунy, као и Ланна -млада нада ди-џеј школе Владимира Аћића и Green Love фестивала.
Улазнице пронађите на свим Gigstix продајним местима, по цени од 2490 динара за оба дана, док појединачне износе 1490.
И не заборавите, врло је важно да #САМООДГОВОРНО рејвујемо јер је то једини начин да заштитимо себе и друге и да се препустимо „зеленој“ љубави, коју изнова буди врхунска електронска музика.

 

Leave a comment