Агенција Casa Ideal Некретнине д.о.о., Београд за посредовање у промету и закупу непокретности шири свој тим. Наш слоган је: „Увек смо ту за вас“. Наш задатак је да нашим клијентима пронађемо дом из снова и учинимо их срећним. Наш стручан и посвећен тим има индивидуални приступ сваком појединачном клијенту. Добродошли сте у наш тим агената у промету и закупу непокретности.

Kako kreativno napraviti sajt besplatno
Да ли си заинтересован?

Агенти у посредовању у промету непокретности

Радно време: Пуно радно време или скраћено радно време

Врста запослења: Посао на одређено

Број извршилаца: 5

Стручна спрема: ССС, ВКВ, ВСС, ВШС

Опис посла Посао агенција продаје у посредовању у промету непокретности је динамичан посао који се састоји од комуникације и кореспонденције са различитим врстама клијената, на терену или у канцеларији, праћењу целокупног процеса купопродаје, од преузимања некретнина, презентација, преговора, правних консултација наших адвоката, те финализације правног посла код јавног бележника и у банци.

Знање и вештине  Познавање рада на рачунару (Ворд, ПДФ, интернет), граматика, бонтон, пожељно знање енглеског језика.

Радно искуство  Радно искуство је пожељно, али за почетак није потребно. Лиценца за посреднике у промету и закупу непокретности је обавезна.

Профил кандидата  Потребно је да особа буде озбиљна, комуникативна, ведра, пријатна, упорна, позитивног става и спремна на стално усавршавање … Нудимо Рад у сјајном окружењу уз добру организацију и техничку подршку, могућност сталног усавршавања, флексибилно радно време.

Напомена CV послати електронским путем.

Рок пријаве је до: 20.8.2021. године.

Извор: Infostud.com 

 

Leave a comment