Нови домаћи стартап Забавник отвара конкурс за неколико кључних позиција у својој редакцији, првенствено за уреднике. Забавник је основан у августу 2020. са визијом да понуди сасвим нови тип платформе за разоноду на нашим просторима, сајт обогаћен најразноврснијим интерактивним садржајима који блиско прате интересовања публике свих узраста.

  • Уредник, рад од куће
Да ли те занима ангажман у Забавнику?

Опис посла:

  • Вођење content тима и преузимање одговорности за његов учинак
  • Координација дневних и недељних квота content мејкера, контрола квалитета и исправности садржаја
  • Лекторисање садржаја и даље усмеравање чланова свог тима у циљу унапређења перформанси интеракције са публиком
  • Активно истраживање и праћење тенденција на домаћој популарној сцени – Комуникација са аналитичким тимом о успешности објављеног садржаја и креирању даљих стратегија

Тражимо амбициозне, креативне, посвећене људе који су спремни да поделе визију оснивача и одговорно заузму координаторску позицију уредника, лидера који води тим цонтент мејкера и прегледа њихов садржај.

Пријава
За конкурс је потребно послати детаљан CV, као и одговоре на следећа питања на адресу konkurs@zabavnik.com.

За коју позицију се пријављујете и зашто ште се баш у њој проналазите?
Како можете да допринесете развоју Забавника?

Одговори не треба да буду дужи од три стотине речи сваки. Конкурс је отворен до 31. 12. 2020. године, предност имају кандидати који се јаве раније. Ангажман почиње током децембра месеца.

Тим организује свој рад на дистанци, функција се обавља од куће.

Ангажман је свакодневан, али може бити врло флексибилно распоређен током дана, што на недељном нивоу чини укупно око 15 сати рада у зависности од ваше учинковитости.

Природа ангажмана је волонтерска, форматирана као стручни стаж; издајемо детаљне потврде о пракси на српском и енглеском језику по броју месеци који сте провели радећи на одређеној позицији праћене препоруком у складу са вашим каријерним интересовањима, по вашем захтеву. Перспектива новчане надокнаде постоји, а тренутак када ће она бити могућа зависи од успеха тима који ће се оформити овим конкурсом.

Оно што је извесно јесте приоритет чланова тима који су учествовали у предстојећој развојној фази бренда када је у питању отварање капацитета плаћеног посла. Наше радно окружење нуди неисцрпну могућност професионалног усавршавања и подршке и негује поуздане и оплемењујуће колегијалне односе. Искуство је пожељно, али није пресудно; уколико вас пасионира динамичност стартапа и уколико сте спремни да се посветите својим задацима, искуснији чланови тима су отворени да вам помогну у учењу и усавршавању вештина. Оснивачи изнад свега вреднују спремност за самосталност у раду, истраживачки дух, тачност и одговорност.

Ако желите да стекнете прецизнију слику о производу стартапа, позивамо вас да посетите Забавник. Сва евентуална питања можете без устручавања поставити на исту мејл адресу на коју се шаље и сам конкурс.

Наши чланови тима ће вам одговорити у најкраћем року.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment