Пројекат ИНФОн је пројекат Студентске Асоцијације ФОН-а који се састоји из блогова које сваке недеље децембра и јануара објављујемо на сајту наше организације и на друштвеним мрежама.

ИНФО ПРОЈЕКАТ

Блогове састављају и пишу наши чланови, и првенствено се баве занимљивим темама везаним за студентски живот. Студенти свих факултета, на свим годинама студија, могу наћи нешто занимљиво и корисно у нашим блоговима. Уколико вам је потребна помоћ око коришћења студентских картица, ако вас занима како је то живети у студентском дому или где је најлепше попити кафу у паузама од предавања, ИНФОн садржи одговоре на све, као и на многа друга питања!
Поред блогова, ИНФОн садржи и три специјалне емисије са цењеним професорима и асистентима Универзитета у Београду, који ће нам кроз интервју дати смернице за будућу каријеру, корисне савете за учење, као и то како да се најбоље прилагодимо онлине настави и сачувамо наше и физичко и ментално здравље током овог изазовног периода.

ИНФОн је пројекат који има за циљ да свим студентима, било на почетку или на крају студија, олакша и помогне током студирања, тако да на сва питања имају све одговоре, спаковане на једном месту!

Leave a comment