Магазин Iz Offa-а позива све заинтересоване да се прикључе Zoom промоцији темата “Жене наше кинематографије” која ће бити организована у среду 18. новембра, са почетком у 20 часова.
Ко су биле југословенске редитељке и сценаристкиње?

Да ли сте заинтересовани?

 

 

 

 

Ту је, наравно, Соја Јовановић… А затим?
Одговор на ово питање даје пет младих филмских радница/сценаристкиња представљајући лик и дело Вере Црвенчанин Куленовић, Вере Белогрлић, Зоре Дирнбах, Оје Кодар и Суаде Капић.
У разговору ће учествовати ауторке текстова Марија Пејин, Мина Петрић, Мина Милошевић, Дивна Стојанов и Верица Арсић и Илустраторке Сара Стошић, Тијана Михајловић, Софија Камаси, Дајана Ђукић и Неда Ракић.
Молимо вас да пријаву за учешће (https://forms.gle/oF9sGQttCUBN6Y4t5) попуните најкасније до уторка 17. новембра, до 23 часа.
Са радошћу вас очекујемо!

Темат “Жене наше кинематографије” настао је уз подршку програма “ЛОКОМОТИВА – локална омладинска иницијатива” који реализују удружења „ХММ…“ и „БалканИДЕА Нови Сад“. Програм је део пројекта “Нови Сад – Европска престоница млади” који спроводи Омладински савез удружења “ОПЕНС, а суфинансира се средствима Града Новог Сада и Министарства културе и информисања.

Leave a comment