Отворене су пријаве за онлине AIBG Belgrade – програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенције.
Трећи AIBG Belgrade се услед тренутне епидемиолошке ситуације одржава онлине 11. и 12. децембра.

Да ли те занима ово такмичење?

 

 

 

 


Удружење студената технике Европе – Београд, познато као БЕСТ Београд, по трећи пут са поносом организује Artificial Intelligence BattleGround – AIBG Belgrade, програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенције.

Такмичење је намењено студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета широм Србије, који су такмичарског духа и желе да покажу своје знање из програмирања и вештачке интелигенције.

Тимови ће имати на располагању 20 часова за израду интелигентног играча (бот-а), који ће се борити са ботовима супарничких тимова у задатој видео игри. Победнички тим очекује награда у износу од 100.000 РСД.

Удружење студената технике Европе је међународна, непрофитна, аполитична студентска организација, која броји 93 локалне групе у 34 земље. Од свог оснивања 2003. године, локална група БЕСТ Београд омогућава повезивање, размену и сарадњу са студентима из целе Европе, а њене чланове чине студенти са техничко-технолошких и природно-математичких факултета, као и Фармацеутског факултета Универзитета у Београду.

Не пропусти прилику да освојиш вредне награде, зато нам се придружи 11. и 12. децембра.
Окупи тим и пријави се до 3. децембра на aibg.best.rs.

Leave a comment