Занима те новинарство и тражиш праксу у струци? Или можда желиш да истражиш своја интересовања у области медија? Волиш да прикупљаш и делиш информације, свестрана си особа, интригирају те занимљивости и пратиш актуелна дешавања у региону? Свидели су ти се Забавникови квизови и допало би ти се да и сам/а правиш нешто слично?

Да ли те занима овај конкурс?

 

 

 

 

 

Постани content mejker за Забавник! Наш портал у успону тражи креативне и мотивисане људе који ће радити на нашем садржају: у питању су пре свега најразличитије врсте квизова, а онда и новости из света културе, спорта, популарне домаће сцене и свега што нуди квалитетну разоноду широкој публици којој се обраћамо – креативност и забава немају границе на Забавнику!

Услови и задужења
Искуство је пожељно, али није неопходно, пресудне су нам твоје иницијативе, идеје и истраживачки дух. Фокус активности је пре свега на састављању питања и одговора на квизове који су централни део концепта нашег портала. Ради се од куће, не постоји радно време нити квота учинка коју је обавезно испунити; допринеси колико можеш без обавезе, а ако си ипак заинтересован/а да се озбиљније посветиш овом послу, фиксираћемо заједно недељну квоту и твој учинак вредновати према договореном броју састављених објава.

Ангажман је волонтерски и сви цонтент мејкери ће добити потврду у волонтерској пракси у складу са договореним типом ангажмана: повремени рад без квоте добија потврду у односу на дужину и количину ангажовања, док фиксан рад добија потврду о сталном ангажовању и препоруку фирме за будуће каријерне пројекте. Ту смо да те подржимо у усавршавању вештине прављења квизова и да те усмеримо кад код је то могуће; наравно, ценићемо твоју спремност за самосталан рад и сваку предузетничку иницијативу која може да помогне развоју бренда.

Пријава
Ако си заинтересован/а, пошаљи нам ЦВ и мотивационо писмо не дуже од 300 речи у коме ћеш нам објаснити зашто мислиш да си права особа за цонтент мејкера на адресу konkurs@zabavnik.com. Конкурс је отворен до 31.10.2020. Евентуална питања у вези са конкурсом нам можеш послати на исту мејл адресу.

Рок пријаве је до 31.10.2020. године. 

Чекамо те!

Извор: Infostud.com 

 

Leave a comment