Сајам послова и пракси за студенте и дипломце техничко-технолошких и природно-математичких факултета „JobFair ─ Креирај своју будућност!” одржаће се ове године шеснаести пут, 2. и 3. новембра. Због епидемије вируса и безбедности учесника и посетилаца, Сајам ће се ове године одржати онлине.

 

 

 

Да ли те занима сајам послова и пракси?

Организатори догађаја су непрофитне и аполитичне организације: Удружење студената технике Европе – Београд и Удружење студената електротехнике Европе – Локални комитет Београд у чијем раду учествују студенти волонтери.

JobFair је настао 2005. године као иницијатива групе студената да смање незапосленост међу младима и задрже стручан кадар у нашој земљи. Већ шеснаест година ЈобФаир повезује студенте, компаније и образовни систем и на тај начин младима пружа прилику да будућност граде у Србији.

Сајам послова и пракси традиционално се одржава првог понедељка и уторка у новембру када посетиоци имају прилику да се на једном месту урознају са водећим компанијама у нашој земљи, сазнају више о пословима и праксама који су актуелни на тржишту, као и која су знања и вештине потребни за лакше запослење.

Поред каријерног напретка, студенти имају јединствену прилику за лични и професионални развој кроз учествовање у бројним пропратним садржајима, као што су:

  • „Панел дискусија — Пођи правим путем”, 17. октобра од 11 часова
    „LevelUp — Подигни ниво својих вештина”, семинар професионалних вештина, 24. и 25. октобра
  • TechTalk, предавања о актуелним стручним темама, 2. и 3. новембра
  • Симулација разговора за посао, 3. новембра
  • CV база – у било ком тренутку посетиоци могу оставити свој CV који ће бити прослеђен свим компанијама које учествују на пројекту

Све активности су бесплатне и одржаће се онлине на сајту www.jobfair.rs где можете наћи и пријаве за радионицу „LevelUp — Подигни ниво својих вештина” и Симулацију разговора за посао.

Како је интересовање за JobFair сваке године све веће, организатори се труде да из године у годину јачају национални карактер Сајма, што значи да је пројекат намењен студентима и дипломцима техничко-технолошких и природно-математичких факултета свих универзитета у Србији.

За више информација можете посетити сајт www.jobfair.rs и друштвене мреже: Инстаграм (@jobfairrs), Facebook (@jobfairrs) i LinkedIn (JobFair ─ Креирај своју будућност!).

Leave a comment