Центар за омладински рад у сарадњи са Психолошким омладинским саветовалиштем Сос Женски Центар покреће бесплатно анонимно онлајн саветовање ,,Драга Млађана”. 

,,Драга Млађана…” је простор и време за тебе и твоја питања. Ако имаш проблем који те мучи и не знаш како да га решиш, желиш да разговараш са неким о свом здрављу, изборима, изазовима, околини или било којој другој теми, за тебе су ту стручне сараднице/волонтерке Психолошко омладинско саветовалиште, спремне да помогну и пруже савет.


Уколико се бојиш да ти направиш први корак, не знаш како и коме да се обратиш, на овом линку ➡️ shorturl.at/jtwKU можеш (потпуно анонимно) описати свој проблем или изазов са којим се тренутно суочаваш, а сараднице Саветовалишта ће покушати да ти пруже што конкретнију помоћ или подршку. 


Сваког петка, почевши од 16. октобра, ЦЗОР ће делити сва питања и одговоре на својим друштвеним мрежама, како бисмо заједно подстакли и друге младе да траже помоћ или савет, скренули пажњу на важност менталног здравља младих и утицали на дестигматизацију психолошког саветовања и психотерапије међу младима.

У случају да не желиш да твоје питање буде дељено на друштвеним мрежама, можеш и то нагласити у упитнику.


,,Драга Млађана…” се реализује у оквиру пројекта Наша заједница, наша будућност који спроводи Београдски центар за људска права|БЦХР у партнерству са НАПОР – Национална асоцијација практичара/ки омладинског рада, Кровна Организација Младих Србије и М-пеериа / Емпирија

Извор: Фејсбук страница ЦЗОР

Leave a comment