Тачан распоред извођача по локацијама ће остати тајна до самог почетка наступа, а програм ће бити одржан симултано на 10 локација у граду.

Мaпа локација

На конкурс за одабир локација овогодишњег 20. Фестивала уличних свирача пристигло је више од 40 пријава. Изабрали смо 10 локација, а предност смо дали оним двориштима која су окружена са што више зграда, балкона и прозора!

Овогодишњи рођендански програм фестивала биће одржан 30. септембра, у 10 градских квартова, а кроз 20 наступа симболично ћемо обележити 20 година постојања фестивала. Позивамо грађане да програм прате са балкона и прозора.

Овогодишњи програм биће одржан на следећим локацијама:

Лиман 2 (Драгише Брашована), Грбавица (Алексе Шантића), Стари Град (Радничка)
Подбара (Козачинског), Градић, (улица Проте Михалџића), Лиман 3 (Шекспирова), Ново Насеље, (Бате Бркића), Детелинара (Јанка Чмелика) Булевар Ослобођења (Гагаринова), Алмашки крај (Саве Вуковића).

Уколико живите на овим локацијама, будите код куће између 19 и 22 h јер вас очекује изненађење и наступ неких од најзанимљивијих извођача са домаће музичке сцене. Тачан распоред извођача по локацијама ће остати тајна до самог почетка наступа, а програм ће бити одржан симултано на 10 локација у граду.

Будите на својој адреси 30. септембра, јер код вас у двориште стижу Улични свирачи!

Целокупни програм 20. Фестивала уличних свирача можете погледати на линку.

Фестивал уличних свирача – Градић фест, организује Уметничка асоцијација „Инбоx“ из Новог Сада уз покровитељство Града Новог Сада.

Leave a comment