Биоскоп Arena Cineplex  поново отвара своја врата публици 1. септембра.

Да ли ћеш посетити биоскоп?

Публика ће на дан отварања моћи да погледа више од 15 најгледанијих филмова из претходног периода по специјалној цени од 100 динара, а за све љубитеље биоскопа, припремили смо и Welcome back meni који подразумева велике кокице и точени сок 0,5l по специјалној цени од 250 динара.

На репертоару ће се наћи филмови Ајвар, Спајдермен: Далеко од куће, Џуманџи: Следећи ниво, Било једном… у Холивуду, Џокер, Господа, Паклене улице: Хобс и Шо, Патролне шапе 2, Лед 2, Краљ лавова, Аладин, Грдана – Господарица зла, Залеђено краљевство 2, Ле ман ’66: Славна 24 сата, Аладин, Тајна изгубљеног краљевства, Фрка, Лоши момци заувек, 1917.

Улазнице су у продаји, а радно време благајне биоскопа Arena Cineplex  је до 21h.

Биоскоп Arena Cineplex поштоваће све епидемиолошке мере у циљу спречавања ширења корона вируса донете од стране Кризног штаба. Примениће се размак између две појединачне куповине карата. Приликом куповине биоскопских карата, физички ће се раздвојити породице, односно групе до 6 особа, парови и појединци. Посетиоце ћемо подсећати да је ношење заштитних маски у затвореном простору обавезно, а пре поновног отварања, извршено је детаљно чишћење и дезинфекција сала и других просторија у биоскопу.

Позивамо све љубитеље филмова да поштују донете епидемиолошке мере како би на безбедан начин поново уживали у најбољим кинематографским остварењима на великом платну.

Leave a comment