Верна публико, коначно је дошао моменат, да “зелена” љубав поново засија! После дуго времена, услед несрећних околности које су “закључале” читаву планету, сада ћемо коначно моћи да заплешемо и препустимо се врхунској електронској музици, на Green Love фестивалу.

Шта мислиш о овом фестивалу?

Петак, 11. септембар и суботу, 12. септембар резервишите јер се спрема велики спектакл на Новосадском сајму, у оквиру Green Love фестивала.

Како је одлука Владе Републике Србије, да је дозвољено окупљање до 500 људи на културним догађајима, 500 улазница ће бити пуштено у продају, по дану.

Фернанда Мартинс, Владимир Аћић, ТКНО и Каталина завртеће денс флор у петак, 11. септембра.

Техно и хард техно ди џејица, продуценткиња, заносна црнка, Бразилка, Фернанда Мартинс данас се сматра једном од најуспешнијих жена на светској техно сцени. Европа, Азија, Америка – сви су ђускали уз њу. Најпознатији клубови, фестивали или журке широм планете, незамисливи су без Фернандине музике.
Захваљујући невероватној техници микса, великој харизми и њеном непогрешивом умећу да забави и споји људе, она никога не оставља равнодушним, када крене у “акцију”. У њеним сетовима прожимају се огромна енергија и снажан карактер, и врло је јасно да она користи сву флексибилност и свестраност коју јој техно нуди.

За микс пултом, њој ће се придружити, исто то вече и Владимир Аћић, један од најпопуларнијих домаћих ди џејева али и неко ко је изузетно препознатљив и у Југоисточној Европи. Већ 15 година, овај велики креативац стамено стоји за свим великим ди џеј миксетама, зато септембарска Греен Лове журка не може протећи без његовог познатог имена.

Изгледа да су овога пута снаге изједначене, па ће тако препознатљиви ТКНО и талентована, млада Каталина поново на Green Love фестивалу, љубитељима техна, подарити незабораван провод.

Улазнице потражите на свим Gigs Tix продајним местима, а за 11. септембар, путем овог линка.

Фатима Хајји, Илија Дјоковић, Сугар Лоббy и Ступи удружиће снаге у суботу, 12. септембра

Колико је пута наступала на Green Love фестивалу, слободно можемо рећи да је Фатима Хајји постала домаћин Греен Лове фестивала. Ова моћна дама и овога пута, миксаће своју невероватну енергију и свој аутентични музички укус, те публику оставити без даха. Она се сада враћа, спремна да освежи памћење онима који су иновативни, смели и немилосрдни као што је и она сама, те заједничким снагама понове журку о којој се и даље прича.

Тој ненадмашеној енергији, једино може парирати Илија Дјоковић чији сетови су освојили срца рејвера широм земље, као и посебна Sugar Lobby, изузетно препознатљива, како код нас, тако и на егзотичним дестинацијама. Њима ће се овога пута придружити и млада нада ди џејинга, Ступи.

О улазницама се информишите, путем линка.

Изузетно смо срећни што ћемо поново моћи да заплешемо сви заједно. Након дуже паузе, састаћемо се на Новосадском сајму, где ћемо, уз све прописане заштитне мере Владе Републике Србије, учинити да и ова година добије свој најбољи рејв!

Запамтите, ако #САМООДГОВОРНО рејвујете, заштитићете и себе и друге, а онда је провод загарантован.

Leave a comment